Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

300 de milioane de euro pentru zonele calamitate!

Guvernul roman, reunit ieri intr-o sedinta extraordinara pe tema inundatiilor, a facut un efort fara precedent pentru reconstructia zonelor calamitate, alocand de la buget circa 300 de milioane de euro. Astfel, Fondul de rezerva bugetara a fost ...

Share

Camelia Popa 0 comentarii

15.07.2005 - 00:00
Guvernul roman, reunit ieri intr-o sedinta extraordinara pe tema inundatiilor, a facut un efort fara precedent pentru reconstructia zonelor calamitate, alocand de la buget circa 300 de milioane de euro. Astfel, Fondul de rezerva bugetara a fost suplimentat cu 10.170 miliarde lei vechi (circa 286 de milioane de euro), pentru inlaturarea efectelor dezastrului. La acesti bani se adauga sumele deja alocate pentru ajutoare in alimente si combustibili, precum si cele destinate ajutoarelor banesti. Tot ieri s-a stabilit ca Ministerul Muncii va acorda ajutoare banesti in valoare de 15 miliarde lei vechi, pe baza anchetelor sociale, persoanelor care au decese in familie si celor ale caror case au fost inghitite de ape. Purtatorul de cuvant al Guvernului nu a precizat de unde vor fi luate uriasele fonduri necesare reconstructiei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...