Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

"Barajele sunt foarte, foarte sigure"

In ciuda nivelurilor de precipitatii si a debitelor nemaiintalnite pe unele rauri in ultimii 60 de ani de inregistrari si prelucrari statistice integrale si chiar in cei 150 de ani de inregistrari partiale, marile lucrari hidrotehnice sunt in ...

Share

Rl online 0 comentarii

15.07.2005 - 00:00
In ciuda nivelurilor de precipitatii si a debitelor nemaiintalnite pe unele rauri in ultimii 60 de ani de inregistrari si prelucrari statistice integrale si chiar in cei 150 de ani de inregistrari partiale, marile lucrari hidrotehnice sunt in afara oricarui pericol, anunta specialistii. "Din punct de vedere al sigurantei populatiei, in mod categoric barajele sunt foarte, foarte sigure. Deci ele asigura protectia localitatilor si a tot ce se afla in aval", a spus ieri Aurel Pana, director general al Administratiei Nationale "Apele Romane". Conducerea ANAR a notificat in scris inca de acum doua zile Hidroelectrica si Dispeceratul Energetic National asupra unor actiuni tehnice ulterioare. Dupa atenuarea viiturilor urmeaza sa se desfasoare un proces de pregolire controlata a lacurilor de acumulare, astfel incat acestea sa fie pregatite pentru a prelua posibile alte viituri din amonte.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...