Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Eugen Tomac s-a întâlnit cu Kellyanne Conway, consilier al lui Trump

Liderul PMP Eugen Tomac, aflat în vizită în SUA, afirmă că i-a transmis preşedintelui Donald Trump invitaţia de a vizita România, cu ocazia întlnirii pe care a avut-o cu consilierul acestuia Kellyanne Conway, fost şef al campaniei prezidenţiale.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.03.2019 - 10:38

Conform lui Tomac, răspunsul primit a fost că propunerea "sună bine", iar Trump se va gândi serios la aceasta.

Eugen Tomac ataşează şi două fotografii, una de la întâlnire cu Conway şi cealaltă în care Conway apare alături de Donald Trump.

"Doamna Kellyanne Conway a condus campania Preşedintelui Trump pentru prezidenţiale şi în prezent este consilier al Preşedintelui Statelor Unite. Am avut bucuria de a discuta despre România şi i-am transmis cu acest prilej preşedintelui Trump invitaţia de a vizita România", anunţă Tomac într-o postare pe Facebook.

El susţine că a primit unrăspuns diplomatic.

"Mă voi gândi serios la această propunere de a vizita ţara dumneavoastră, este o propunere care sună bine”, a fost răspunsul primit, conform liderului PMP.

"Trebuie să avem mai multă încredere în noi!", conchide el.

Comentarii

loading...