Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Este oficial. Un român, nominalizat la funcția de ambasador SUA la București

Casa Albă a trimis spre aprobare Senatului nominalizarea lui Adrian Zuckerman pentru funcţia de extraordinar şi plenipotenţiar al Statelor Unite în România, se arată într-un comunicat emis marţi de Administraţia de la Washinghton.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 02.08.2018 - 08:24

Numele lui Zuckerman apare într-o listă de nominalizări trimisă Senatului de Casa Albă.

 Nominalizarea lui Zuckerman urmează să fie discutată în Comisia de Relaţii Externe a Senatului american.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a anunţat pe data de 24 iulie că intenţionează să-l nominalizeze pe Adrian Zuckerman pentru funcţia de ambasador al SUA la Bucureşti.

Potrivit comunicatului emis în acel moment, Zuckerman, care a emigrat din România în Statele Unite atunci când avea vârsta de zece ani, a fost admis în baroul din New York în anul 1984, şi este partener al firmei internaţionale de avocatură Seyfarth Shaw LLP.

Zuckerman este şi un membru al comisiei din cadrul Kids Corp., o organizaţie non-profit care ajută copiii defavorizaţi din Newark, New Jersey.

Casa Albă a precizat că Zuckerman este fluent în limba română şi a studiat la Massachusetts Institute of Technology şi New York Law School.

Comentarii

loading...