Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Elicopterul SMURD, solicitat la o intervenţie transfrontalieră în Republica Moldova

Un echipaj medical SMURD Iaşi a efectuat o intervenţie transfrontalieră cu ajutorul elicopterului, în Republica Moldova, pentru a transporta o femeie din raionul Sîngerei la un spital din Chişinău.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 15.04.2019 - 14:57

Coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat luni, pentru Agerpres, că intervenţia transfrontalieră a fost efectuată pentru a transporta o femeie în vârstă de 63 de ani care a suferit arsuri de gradul I şi II pe aproximativ 75% din corp în urma unei explozii provocate de o butelie.

"Arsurile i-au afectat 75 la sută din suprafaţa corporală, faţă, căi aeriene superioare, regiunea cervicală, antebraţ, mâna stângă, mâna dreaptă, torace, abdomen şi picioare. Ea se afla în comă de gradul III, era intubată şi ventilată mecanic. Pe timpul transportului era stabilă hemodinamic şi respirator", a precizat coordonatorul SMURD Iaşi.

Comentarii