Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Elevii de la o şcoală din Petroşani, testaţi medical după ce o profesoară s-a îmbolnăvit de TBC

Peste 150 de elevi şi cadre didactice de la o şcoală generală din Petroşani au fost testaţi medical după ce o profesoară din cadrul unităţii de învăţământ a fost diagnosticată cu TBC şi internată la spitalul din localitate.

Share

Rl online 0 comentarii

21.01.2019 - 10:59

"Bolnava a fost internată în secţia de pneumoftiziologie a Spitalului de Urgenţă din Petroşani. Conform metodologiei în vigoare, au fost investigate din punct de vedere medical toate persoanele cu care pacienta a venit în contact direct. În cazul familiei, niciuna dintre cele 12 persoane nu prezintă boala", a declarat luni, pentru AGERPRES, medicul şef al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, dr. Cecilia Birău.

În cadrul testelor medicale au mai fost incluşi colegii profesoarei şi elevii de la clasele la care aceasta a predat şi au fost în contact direct. Rezultatele analizelor urmează să fie comunicate în următoarele zile.

De asemenea, conducerea şcolii din Petroşani a comunicat că toate sălile de clasă au fost dezinfectate, în conformitate cu metodologia transmisă de autoritatea de sănătate publică.

Comentarii

loading...