8.4 C
București
luni, 18 martie 2024
AcasăȘtirile zileiUdrea, primele declaraţii după ce a născut: Copilul e sănătos, plec acasă

Udrea, primele declaraţii după ce a născut: Copilul e sănătos, plec acasă

“Totul a fost pe repede înainte. Ne-a luat prin suprindere pe toţi. S-a întâmplat totul în 5 ore. Nu am avut timp de emoţii. Plus durerile de la naşterea naturală. Aproape nu înţelegeam că deja se născuse. Copilul e foarte bine, complet sănătos, avea deja peste 8 luni, cu aproape trei kilograme, 50 cm, este considerată un copil mare la vârsta lui. Eu sunt foarte bine. Nu am dormit, nu mi-e somn, sunt gata să plec acasă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Elena Udrea.

Avocatul Elenei Udrea: Nu există nicio şansă de extrădare

Avocatul Elenei Udrea Veronel Rădulescu spune că nu mai există nicio şansă ca aceasta să fie extradată, acum că a născut, întrucât copilul va primi cetăţenie costaricană, iar statul nu va permite separarea lui de mamă.

„Nu există nicio şansă să fie extrădată, pentru că fetiţa va primi cetăţenie costaricană, iar statul Costa Rica protejează copiii şi nu permite separarea fetiţei de mamă. Noi avocaţii vom continua demersurile şi sperăm să obţinem o soluţie de anulare a acestei decizii abuzive”, a declarat pentru News.ro avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu.

Elena Udrea, fugită în Costa Rica, după ce a fost condamnată, de definitv, la 6 ani de închisoare, a născut, în urmă cu ceva timp! Deși nașterea era programată pentru luna octombrie, fetița Elenei Udrea a venit pe lume mai devreme, fiind prematură.

Elena Udrea a născut în urmă cu câteva ore o fetiţă, Eva Maria, potrivit unui mesaj publicat pe Facebook de iubitul acesteia, Adrian Alexandrov.

“Astăzi ora 14:00, micuţa Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere şi a venit pe lume! Sunt un tătic fericit şi avem o fetiţă frumoasă şi sănătoasă ( se pare că seamană cu tati). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal. O bucurie greu de descris în cuvinte. Abia aştept să îmi ţin fetiţa în braţe, şi le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare!”, a scris Adrian Alexandrov, pe Facebook.

Elena Udrea este actualmente în Costa Rica. Fostul ministru a fost condamnat în dosarul Gala Bute la şase ani de închisoare, sentinţa fiind definitivă.

Elena Udrea este dată în urmărire internaţională după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au condamnat-o definitiv la şase ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute. În prima fază, ea a fost dată în urmărire naţională după ce s-a sustras executării pedepsei din dosarul Gala Bute.

”Elena Udrea o să vină singură în România în momentul în care se va constata că a fost condamnată într-un mod nedrept. Fetița sa va primi cetățenie de Costa Rica, iar statul costarican împiedică despărțirea mamei de copil.”, a spus Veronel Rădulescu la Antena 3.

Eva Maria este numele pe care Udrea l-a ales pentru fetița ei. Conform ultimelor informații, Udrea a născut pe cale naturală. În Costa Rica, alături de fostul ministru, se află și mama sa, ca să o ajute cu fetița.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă