Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dragnea, despre protestul actorilor: Şi eu îi sprijin pe magistraţi

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni, referitor la protestul actorilor care vine în sprijinul magistraţilor nemulţumiţi, că şi PSD oferă susţinere, cum ar fi de exemplu prin transferul de atribuţiile spre CSM, for care nu este politic.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.03.2019 - 14:17

"Şi eu îi sprijin pe magistraţi cu toate puterile mele. Nu văd de ce nu i-aş sprijini. Nu am făcut absolut nimic împotriva magistraţilor, nici eu, nici PSD. Am sprijinit magistraţii, pensiile. Eu am spus şi spun în continuare că voi face tot ce ţine de mine pentru ca judecătorii din România să ajungă la un nivel de decizie care să nu mai fie afectat de niciun protocol secret, de niciun şantaj. Am văzut aceste afirmaţii dar nu au acoperire. Care justiţie să fie subordonată?", a declarat luni Liviu Dragnea.

Răspunsul era legat de protestul actorilor, care îi sprijină pe magistraţii ieşiţi în stradă din cauza Ordonanţei pe Justiţie.

Comentarii

loading...