Dragnea, despre postarea lui Vâlcov: Este o acţiune nefericită, nu cred că trebuie să demisioneze

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că nu crede că Darius Vâlcov trebuie să plece din Guvern din cauza postărilor de pe Facebook, deşi spune despre acestea că sunt nefericite.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 03.09.2018 - 18:13

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că Darius Vâlcov nu trebuie să demisioneze, după ce a publicat fișa medicală a protestatarului Sandy Matei.

”Am înțeles că este o postare pe contul personal de Facebook. Da, poate fi un gest nefericit, dar nu cred că trebuie să își dea demisia. Este un mesaj".


"În privința faptului că sunt un susținător cunoscut și recunoscut al organizațiilor evreiești, nu cred că Darius Vâlcov poate fi acuzat de alte lucruri.”, a declarat Liviu Dragnea.

După ce a publicat protocolul secret dintre SRI şi PÎCCJ din 2016, Darius Vâlcov, consilier al premierului Dăncilă, revine cu un document nedestinat publicităţii. Acesta a publicat o fişă medicală a lui Sandu Matei, unul dintre cei mai cunoscuţi protestatri din Piaţa Victoriei.

"Ce avem noi aici?! 

Lider #rezist, sandilāu cu acte-n regula.

 
 
#sandynebunu #antifacontraromaniei #RezistesteAntifa", scrie Vâlcov alături de fişa medicală care precizează, la rubrica "diagnostic clinic", "tulburare polimorfă de personalitate".

Fişa medicală este datată 19.06.2006 şi are parafa medicului primar expert Antoaneta Gavril.

Sandu Matei s-a aflat în centrul unui scandal, după ce a bătut în Piaţa Victoriei un pensionar.

Legea interzice divulgarea informaţiilor medicale fără acordul pacientului.

Comentarii