Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Două studente revenite din Italia, izolate în camera de cămin, la Constanţa

Numărul persoanelor izolate la domiciliu, în judeţul Constanţa, a crescut, vineri, la 137, printre acestea fiind şi două studente de la Universitatea Ovidius.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 28.02.2020 - 13:14

Acestea s-au întors recent din regiunea italiană Toscana, unde au participat la un proiect Erasmus. Fetele sunt acum izolate într-o cameră de cămin.

Potrivit reprezentanţilor universităţii, studentele au fost examinate de medicul cabinetului instituţiei şi se simt bine, fără a prezenta vreun simptom al unei posibile infectări cu coronavirus.

Au fost totodată anunţate Direcţia de Sănătate Publică şi Prefectura şi s-a luat măsura izolării acestora, în camera de cămin.

Prefectul judeţului Constanţa, George Niculescu, a transmis că, în prezent, sunt izolate la domiciliu 137 de persoane, iar alte cinci sunt în carantină, într-unul dintre cele două centre de carantinare din judeţ, prevăzute cu 125 de locuri de cazare.

Comentarii

loading...