13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDouă cutremure au avut loc în România, în Buzău şi Prahova

Două cutremure au avut loc în România, în Buzău şi Prahova

Un seism cu magnitudinea de 3,0 pe scara Richter s-a produs vineri spre sâmbătă noaptea în judeţul Buzău, la adâncimea de 110 kilometri, informează Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Pe data de 10 august la ora 03:37:02 (ora României) s-a produs în Zona seismica Vrancea, judeţul Buzau, un cutremur cu magnitudinea 3,0 pe scara Richter, la adâncimea de 110 de kilometri.

 

S-a scuturat Întorsura Buzăului

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Nehoiu(18km), Covasna(43km), Întorsura Buzăului(47km), Mizil(52km), Vălenii de Munte(56km).

 

Cutremur în Prahova, la trei ore după seismul din Buzău

Un cutremur s-a produs sâmbătă în judeţul Prahova, la trei ore după seismul înregistrat în Buzău, informează Mediafax.

Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cel de-al doilea cutremur s-a produs joi în judeţul Prahova, la ora 6.38, fiind al doilea seism înregistrat în interval de trei ore.

Seismul cu magnitudinea 2.1 pe scara Richter s-a produs la adâncimea de 11 kilometri, în apropierea oraşelor Câmpina (10 km), Băicoi (13 km), Slănic (16 km), Breaza de Jos (16 km) şi Plopeni(19 km).

Cu doar trei ore înainte, un cutremur cu magnitudinea de 3 grade pe scara Richter s-a produs în judeţul Buzău, la adâncimea de 110 kilometri.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...
Ultima oră
Pe aceeași temă