Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Două cantine din Portul Constanţa au fost închise temporar de Protecţia Consumatorilor

Două cantine din Portul Constanţa au fost închise temporar de Comisariatul Judeţean de Protecţia Consumatorilor (CJPC), după ce au fost descoperite mai multe deficienţe, printre care produse expirate sau depozitate necorespunzător.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.05.2019 - 15:55

Astfel, au fost date amenzi în valoare de peste 60.000 de lei.

Şeful CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat marţi, că au fost controlate nouă cantine din Portul Constanţa.

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor au descoperit în urma verificărilor, printre altele, practici comerciale înşelătoare, lipsa ingredientelor şi a alergenilor folosiţi în produse, lipsa elementelor de identificare, grilaje ruginite la frigider, mese neigienizate, produse din carne fără elemente de identificare şi fără data de valabilitate, temperatura la produsele preparate nu era cea potrivită.

Horia Constantinescu a menţionat că două din aceste cantine au fost închise temporar, iar pentru una dintre acestea va propune Comisariatului Regional de la Galaţi închiderea definitivă.

De asemenea, au fost oprite de la comercializare 90 de kilograme de produse alimentare şi au fost aplicate 12 amenzi, în valoare totală de 62.000 de lei.

 

Comentarii

loading...