Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Arhivă

Dosarul Colectiv. Familiile victimelor, scoase din minți

Parchetul General face cercetări în legătură cu modul de intervenţie al autorităţilor după tragedia din octombrie 2015.

Share

Catinca Giosanu 0 comentarii

Actualizat: 24.10.2019 - 17:46

Avocatul Doru Viorel Ursu, care reprezintă familiile victimelor, a declarat că Bănicioiu a invocat motive personale pentru a nu se prezenta la audieri. Apărătorul a anunţat că va cere aducerea cu mandat a fostului ministru al Sănătăţii.

Mai mult, avocatul Viorel Ursu a solicitat ca Bănicioiu să fie adus cu mandat, dar în zadar.

 „Astăzi am venit pentru că fusese citat domnul Bănicioiu, care din motive personale nu poate veni. Am solicitat atunci să fie adus cu mandat de aducere, că aşa spune legea. Am garanţia că se va prezenta sau va fi adus. (…) Nu îi comentez gestul domnului Bănicioiu, cred că se manifestă o senzaţie de teamă de câteva săptămâni, pentru că cineva trebuie să răspundă şi nu doi pompieri şi trei artificieri”, a spus Doru Viorel Ursu, potrivit evz.ro.

 

Nicolae Bănicioiu a spus că nu este vorba de un gest de sfidare sau teamă, ci pur și simplu a avut probleme de familie și a convenit cu procurorii să fie audiat la o dată ulterioară.

Comentarii

loading...