Dominic Fritz și Alin Nica dau semne că ar face pace

Preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica, a declarat, luni seara, că a decis împreună cu primarul ales al Timişoarei, Dominic Fritz, susţinut de Alianţa USR PLUS, prelungirea perioadei de negociere pentru "o înţelegere" cu privire la un protocol administrativ.

Share

Ioana Oancea 0 comentarii

Actualizat: 26.10.2020 - 21:51

"Am avut mai multe conversaţii cu Dominic Fritz în ultimele zile. Am decis împreună să prelungim perioada de negociere în speranţa că vom ajunge la o înţelegere între PNL şi USR PLUS despre majorităţi stabile şi asumate atât în Consiliul Judeţean, cât şi în Consiliul Local Timişoara. Suntem conştienţi de responsabilitatea mare cu care timişorenii şi timişenii ne-au încredinţat în 27 septembrie şi hotărâţi să transformăm Timişoara şi Timişul, împreună", a declarat Alin Nica într-o postare pe facebook.

Un mesaj a a transmis şi Dominic Fritz pe facebook.

Negocierea protocolului a fost aproape de a se bloca săptămâna trecută. Fritz a anunţat după eşuarea semnării protocolului că le dă termen liberalilor timişeni până luni să decidă dacă vor să formeze împreună cu Alianţa USR PLUS o majoritate sau va fi nevoit să găsească "alte opţiuni".

Comentarii