Dolj: Un şofer a fost înjunghiat de rudele unei femei pe care a accidentat-o mortal

O femeie în vârstă de 71 de ani, din Moţăţei, judeţul Dolj, a murit, duminică seara, după ce a fost lovită de un autoturism, în localitatea Mofleni. Şoferul maşinii a fost la un pas sa fie linşat de rudele femeii, ajungând la spital înjunghiat, transmite Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.07.2018 - 09:41

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a declarat că victima a traversat strada fără să se asigure şi prin loc nepermis.

„Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Vârvoru de Jos, conducea un autoturism pe strada Banu Stepan şi a accidentat mortal o femeie în vârstă de 71 de ani, din Moţăţei, care traversa fără să se asigure şi prin loc nepermis. Şoferul nu consumase alcool”, a afirmat reprezentantul IPJ Dolj.

Şoferul maşinii, care a fost înjunghiat de rudele victimei, a fost dus la spital.

„Pietonul, o femeie de aproximativ 69 ani, a decedat. În autoturism se aflau două persoane, care la sosirea echipajului de pompieri erau în afara autovehicului, o femeie şi un bărbat. Bărbatul în vârstă de aproximativ 40 ani a fost transportat la spital cu o plagă înjunghiată la nivelul umărului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu.

În urma evenimentului, poliţiştii au deschis două dosare penale, unul pentru ucidere din culpă, pe numele şoferului, şi altul pentru lovire şi alte violenţe, pentru ruda victimei care s-a răzbunat, lovind-l pe bărbat cu cuţitul.

Comentarii