14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDoi tineri, loviţi de maşina unui şofer care a fugit. Una dintre...

Doi tineri, loviţi de maşina unui şofer care a fugit. Una dintre victime a murit

Incidentul a avut loc pe DJ 708/B, între localităţile arădene Covasânţ şi Ghioroc, unde un şofer neidentificat a surprins şi accidentat doi tineri, de 19 şi 22 de ani, care mergeau pe jos pe marginea şoselei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Lorena Radu, a declarat pentru Agerpres că, în urma evenimentului rutier, tânărul de 22 de ani a decedat, iar cel de 19 ani a fost rănit. Acesta din urmă a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Arad.

“După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, efectuându-se verificări în vederea identificării lui”, a precizat Lorena Radu.

Cazul a fost preluat de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad şi se fac cercetări pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...
Ultima oră
Pe aceeași temă