Doi bărbaţi din Arad acuzaţi că au vândut cannabis adus din Spania, au fost arestaţi

Doi bărbaţi suspectaţi că au vândut cannabis, în localitatea Zărand, judeţul Arad, au fost arestaţi pentru 30 de zile, fiind acuzaţi de trafic de droguri.

Share

Rl online 0 comentarii

18.03.2019 - 11:52

Drogurile au fost aduse din Spania, iar unul dintre bărbaţi a fost prins în flagrant după ce a vândut un kilogram de cannabis pentru suma de 33.000 de lei.

Procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea pentru o perioadă de  24 de ore a doi bărbaţi, unul de 39 de ani şi unul de 56 de ani, pentru săvărşirea infracţiunilor de de trafic internaţional de droguri de risc şi trafic de droguri de risc în formă continuată.

”În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în cursul lunii ianuarie 2019, inculpatul C.A a introdus din străinătate, în ţară, droguri de risc (1 Kg. cannabis), fără drept, iar la data de 15.03.2019 a vândut, prin intermediul inculpatului L. M., cantitatea de droguri contra sumei de 33.000 lei, fiind surprins în flagrant în cursul aceleiaşi zile, cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la imobilul inculpatului L. M., situată în localitatea Zărand, judeţul Arad”, au transmis, luni, reprezentanţii DIICOT. 

Potrivit acestora, Tribunalul Arad a admis propunerea DIICOT şi a dispus arestarea preventivă a celor doi bărbaţi pentru o perioadă de  30 de zile.

Comentarii