Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

DOCUMENT. Profesorii, în concediu obligatoriu

Ministerul Educației și Cercetării (MEC) obligă toți angajații din sistemul de învățământ preuniversitar la concediu de odihnă, în timpul vacanței de Paște a acestui an școlar.

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

03.04.2020 - 14:29

Ministerul Educației a transmis o adresă către inspectoratele școlare județene și către Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB) prin care a informat că toate cadrele didactice vor trebuie să completeze cereri de concediu de odihnă pe perioada vacanței de Paște.

Doar serviciul de contabilitate al unităților de învățământ poate fi chemat din concediu în timpul vacanței de primăvară, maximum trei zile, pentru a se putea asigura plata salariilor.

Comentarii