Procurorul „Portocală”, una din sursele principale ale problemelor de la DNA Ploiești

DNA trimite un procuror din structura centrală pentru a repara situația de la Ploiești

Începând de luni, procurorul Marin Nicolae, de la DNA structura centrală, va prelua conducerea, pentru o perioadă de şase luni, a structurii teritoriale Ploieşti, după ce procurorul general Augustin Lazăr a semnat, vineri, ordinul aferent.

Mihai Cernea 0 comentarii

Actualizat: 03.08.2018 - 22:57

Călin Nistor a afirmat că începând de luni, procurorul Marin Nicolae, de la DNA structura centrală, va prelua conducerea biroului teritorial Ploieşti după ce procurorul general Augustin Lazăr a semnat ordinul de delegare, relatează Mediafax.

„Situaţia e una care afectează toată activitatea Direcţiei. Eu, la acest moment, pentru că nu am efectuat control, nu cunosc situaţia reală, dar în această perioadă au fost dispuse măsuri, au fost preluate toate dosarele care vizau membrii familiei Cosma”, a declarat procurorul-şef adjunct al DNA, Călin Nistor, la B1Tv.

De asemenea, adjunctul DNA a mai spus că se delimitează de comportamentul de care sunt acuzaţi Lucian Onea, fostul şef al DNA Ploieşti şi Mircea Negulescu.

„Dacă au făcut, dacă se stabileşte că au săvârşit faptele, să răspundă, eu mă desolidarizez de asemenea comportamente, dacă sunt reale”, a mai spus adjunctul DNA.

 

Comentarii