Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

DN 11C, închis pentru reparaţii în urma unei alunecări de teren

Drumul naţional 11C Târgu Secuiesc-Băile Balvanyos va fi închis, începând de marţi şi până la sfârşitul lunii august, pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii a carosabilului, care a fost afectat în urma unei alunecări de teren, a informat DRDP Brașov.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.07.2019 - 09:34

"Este vorba despre o alunecare de teren în zona serpentinelor dintre Balvanyos şi Resortul Balvanyos. Alunecarea a apărut în această primavară şi a tot evoluat, iar acum afectează peste jumătate din corpul drumului. Lucrările, care necesită închiderea totală a circulaţiei, vor dura aproximativ o lună, după care, probabil, se va circula pe o bandă. Vor fi lucrări destul de ample în zonă, care presupun stabilizarea versantului cu piloni foraţi şi ziduri de sprijin", au precizat reprezentanţii Regionalei.

Potrivit acestora, în perioada 23 iulie-31 august, traficul rutier pe DN 11C km 22 + 875 - km 23+030 va fi închis pentru toate categoriile de autovehicule, iar circulaţia se va putea desfăşura pe ruta alternativă DN 11B Târgu Secuiesc-Cozmeni, respectiv drumul dinspre Bixad spre Balvanyos.

Comentarii