Școlile, discotecile, cluburile și piețele nealimentare se închid la Brașov

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a hotărât trecerea în scenariul roşu a şcolilor din municipiul Braşov şi din comuna Hărman, precum şi închiderea discotecilor, cluburilor şi a pieţelor comerciale (cu excepţia pieţelor agroalimentare), târgurilor şi oboarelor.

Share

Romania libera 0 comentarii

Actualizat: 27.10.2020 - 21:35

Măsurile au fost instituite în Braşov şi Hărman pentru o perioadă de 14 zile, începând de miercuri, acestea fiind: suspendarea activităţilor didactice care presupun prezenţa "faţă în faţă" în unităţile de învăţământ preuniversitar, suspendarea activităţii cu publicul a cluburilor şi discotecilor şi a activităţilor cu publicul ale cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte.

Restaurantele și alți preparatori de alimente și băuturi nu pot avea activitate în interior. Se permite prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective.

Activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unităţi.

Organizarea şi desfăşurarea spectacolelor de tipul drive-in este interzisă. Activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc este interzisă.

Citește totul despre:

#piete #brașov #covid-19

Comentarii