Foto: Facebook

Directorul ziarului România Liberă a fost amenințat cu moartea

Directorul editorial al ziarului România Liberă, Iulian Capsali, a fost amenințat cu moartea, prin intermediul unui mesaj postat pe o rețea de socializare.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 12.08.2018 - 17:43

Iulian Capsali, directorul editorial al ziarului România Liberă, a primit pe contul său de Facebook un mesaj în care este insultat și amenințat.

Mesajul adresat lui Iulian Capsali începe cu câteva expresii vulgare și se încheie cu următoarea amenințare: "Trădătorule o să mori spânzurat".

După ce a postat acest text, autorul lui și-a șters, se pare, contul de Facebook.

Drept răspuns, Iulian Capsali a postat pe aceeași rețea de socializare un mesaj în care precizează că nu poate fi intimidat.

"Dacă nu m-a speriat tot angrenajul morții pornit de Ceaușescu în decembrie 89, când oameni au murit la Dalles, aproape de locul unde eram; apoi amenințările securiștilor din timpul Pieții Universității, atunci când mi-au intrat în casă și au răscolit, crezând că o să găsească cine știe ce dolari sau droguri, cum au găsit minerii în sediul PNȚ - care mineri manipulați de securiști au nenorocit în bătaie prieteni de-ai mei -, cum cred postacii sub acoperire că o să mă sperie cu amenințările de genul: "Arză-te-ar focu capsali animal ordinar. Tradatorule o să mori.spânzurat"? Dan Marius Dascal, care mă înjură de mamă în prima parte pentru că aș fi, citez, un "rus ordinar" (evident, nu era limpede, se vede pe fața mea că sunt rus?!), a fugit de la locul faptei, în bezna de unde a venit", răspunde Iulian Capsali.

 

 

Comentarii