Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Directorul Companiei de Aeroporturi dezminte cererea de demisie

Dan Baciu, directorul Companiei de Aeroporturi Bucureşti, a negat, într-o declaraţie făcută pentru Mediafax, că şi-a depus cererea de demisie, dezminţând şi explicând informaţiile apărute în spaţiul public, miercuri.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.10.2018 - 12:46

„Vă asigur că astăzi sunt directorul Companiei de Aeroporturi Bucureşti. Şi voi fi şi mâine. Nu mi-am depus cererea de demisie”, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, Dan Dumitru Baciu, directorul Companiei de Aeroporturi Bucureşti.

Întrebat de cererea de demisie apărută în spaţiul public, care ar fi fost înaintată Consiliului de Administraţie al companiei, actualul director a precizat că: „Documentul este real, însă nu este o cerere oficială de demisie. Înaintea demisiei se poartă discuţii, se prezintă intenţii. Poza documentului este făcută de către mine, eu am trimis-o către patru persoane, iar de acolo s-a răspândit mai departe”.

„Vor avea loc dezbateri, în urma cărora voi vedea ce decizie voi lua”, a adăugat Baciu, pentru Mediafax.

Directorul Companiei de Aeroporturi Bucureşti a fost reţinut în a divulga motivul unei potenţiale demisii. „Când voi face cererea (n.red. - de demisie) public, voi divulga şi motivele pentru care am decis să iau această decizie”, a detaliat Baciu.

Comentarii

loading...