14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiDincă, dus la marginea unei păduri la reconstituirea în cazul dispariţiei Luizei...

Dincă, dus la marginea unei păduri la reconstituirea în cazul dispariţiei Luizei Melencu

Gheorghe Dincă, inculpatul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a fost dus marţi, la Caracal, pentru reconstituiri la domiciliul său, dar şi pe o stradă din municipiu, de unde ar fi luat-o pe Luiza “la ocazie” şi pe un drum din afara oraşului, unde ar fi aruncat telefonul fetei.

Reconstituirea a continuat la casa lui Dincă. În curtea casei lui Dincă, dintr-o maşină, o poliţistă având mâinile legate la spate cu o curea, a fost condusă în casă de suspect, care o ţinea de braţ. Ulterior, Gheorghe Dincă a ieşit din casă purtând în braţe un sac din plastic de culoare neagră în care se afla un manechin din material sintetic. El a pus apoi sacul pe umăr şi l-a cărat spre grădină unde l-a ars, cum a susţinut că a procedat şi cu trupul Luizei Melencu.

La Caracal, dar şi în alte zone în care s-a desfăşurat reconstituirea, au fost prezente mama Luizei Melencu, bunicul fetei şi rude ale adolescentei, care şi-au exprimat revolta şi au încercat de mai multe ori să treacă de forţele de ordine spre a ajunge la Dincă.

În timpul reconstituirii de la casa lui Dincă, mamei Luizei Melencu i s-a făcut rău, fiind ajutată de cei prezenţi şi apoi asistată de un echipaj medical.

La reconstituire a participat şi avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

Dincă a fost din nou huiduit de oamenii de pe stradă, de fiecare dată când a fost în afara locuinţei, aşa cum s-a întâmplat şi luni, când a participat la reconstituire în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu.

La deplasările anchetatorilor prin Caracal şi în alte zone unde se face reconstituirea sunt prezente mai multe echipe de poliţişti şi jandarmi.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă