8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDevino un Jedi al creativitatii, la singurele cursuri SEO complete din Bucuresti!

Devino un Jedi al creativitatii, la singurele cursuri SEO complete din Bucuresti!

Multi oameni, inclusiv unii antreprenori sau chiar angajati din domeniul marketing-ului online considera ca SEO (Search Engine Optimization) este o activitate eminamente tehnica. Aceasta confuzie este de inteles, avand in vedere ca in trecut era suficient sa umbli un pic prin codul sursa al site-ului, mai exact la meta titluri, meta descrieri si heading-uri, pentru a urca in primele pozitii din Google. In plus, crearea de backlink-uri pe site-uri cu autoritate te propulsa automat in topul cautarilor. Cu toate acestea, in prezent vorbim despre un spectru mult mai complex de tehnici, in care, iti vine sa crezi sau nu, creativitatea joaca un rol central.

 Jedi SEO School, o adevarata scoala de cursuri SEO, fondata de Ovidiu Joita, unul dintre cei mai buni profesionisti din tara noastra in domeniul marketing-ului online, te va invata inclusiv cum sa scrii un text “pentru Google”. De fapt, aceasta sintagma este impropriu formulata, intrucat in prezent focusul s-a mutat de pe robotii motorului de cautare pe public. Experienta utilizatorilor (UX) este unul dintre principalele criterii pe care algoritmii de sortare le iau in calcul in prezent, iar un text bine scris poate influenta in mod decisiv UX-ul.

 Inainte de a vedea cum sa scrii bine, este important sa afli de ce. La aceste cursuri SEO, vei invata, daca nu stiai deja, despre optimizarea on page si optimizarea off page. On page-ul reprezinta totalitatea modificarilor pe care le faci pe site, despre care am vorbit mai sus. Pe de alta parte, off page-ul reprezinta conceperea de texte in care sa inserezi subtil link-uri catre site-ul tau, cu scopul crearii de backlink-uri. Google “vede” backlink-urile drept referinte si, cu cat acestea sunt mai numeroase si provin de pe domenii cu o autoritate mai mare, cu atat ele vor ridica site-ul tau in pozitii.

 Cursurile SEO desfasurate la sediul iAgency, agentia de marketing online fondata de Ovidiu Joita in urma cu mai bine de zece ani, te vor invata ce inseamna aceasta “subtilitate”. In primul rand, trebuie sa creezi texte care sa nu fie doar de marketing, ci in primul rand informative. Acest lucru inseamna sa nu enumeri pur si simplu calitatile business-ului tau, ci sa pui accent pe modul in care acestea il pot ajuta pe cititor sa rezolve o anumita problema. Sau, mai mult decat atat, sa creezi texte informative, in care brandul afacerii tale sa nu fie neaparat mentionat.

 In cadrul acestor cursuri SEO, iti vor fi oferite numeroase exemple din activitatea desfasurata de Ovidiu Joita si echipa lui de la iAgency. O modalitate foarte buna in care iti poti folosi creativitatea atunci cand scrii texte SEO este sa folosesti business-ul tau (sau al clientului, dupa caz) drept pretext pentru a scrie un text 100% original si interesant. Spre exemplu, daca vrei sa rankezi cat mai sus pe sintagma “rent a car”, poti compune la un moment dat un text despre cele mai spectaculoase destinatii turistice din Romania, usor accesibile prin servicii de rent a car.

 

Concluzia la care vei ajunge, in urma acestor cursuri SEO, este urmatoarea: textele pe care le scrii “pentru motoarele de cautare” trebuie sa fie, in acelasi timp, si pentru public. In plus, acestea nu trebuie sa fie “despre” business-ul tau, ci trebuie ca produsele sau serviciile pe care le comercializezi sa fie prezentate drept mijlocul sau solutia prin care rezolvi o anumita problema.

Cele mai citite

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...
Ultima oră
Pe aceeași temă