Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Decizia Tribunalului Prahova in cazul fostului comandant al Politiei Sinaia

Share

Rl online 0 comentarii

08.08.2019 - 12:03

Asociația Victimelor Abuzurilor Direcției Naționale Anti-Corupție din Romania solidarizeaza cu drama unei alte victime a abuzurilor DNA, careia, astazi, i se face dreptate , Tribunalul Prahova pronuntandu-se pentru achitare, in dosarul fostului sef al Politiei Sinaia, domnul Marin Tudorica. Reamintim ca acesta a fost judecat de catre procurorii DNA pentru trafic de influenta, efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, din care una in forma continuata. Precizam,totodata, ca acest dosar a fost “ fabricat “, din razbunare ,de catre  celebrul procuror prahovean Mircea Negulescu, zis “ Portocala “ (aidoma dosarului familiei Cosma), caz despre care presa a relatat in nenumarate randuri.

AVADNR este garantul unei justitii curate si empatizaza cu decizia instantei judecatoresti, menita sa indrepte abuzurile unor procuri DNA, precum procurorul “Portocala”, prizonieri ai maniei si ai dorintei de a curma destine . Vom continua sa expunem cazuri similare din intreaga tara, pentru a aduce in atentia publicului, faradelegi comise de oameni ai legii, si ne vom stradui din rasputeri ca acestea sa fie reparate. Va reamintim ca AVADNAR este o entitate civica care reprezinta interesele tuturor victimelor abuzurilor DNA din Romania, indiferent de categoria sociala din care acestea fac parte, aceasta avand un caracter national.

 

 

 

 

 

06.august.2019                                    Asociația Victimelor Abuzurilor Direcției                    

                                                     Naționale Anti-Corupție din România

-          Presedinte Mihai Banu -

Citește totul despre:

#AVADNAR

Comentarii