De joi dispar restricțiile de circulație de pe Autostrada Soarelui

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor anunţă că, începând de joi, de la ora 10.00, vor fi ridicate restricţiile de circulaţie de pe Autostrada Soarelui, mai devreme decât a fost estimat iniţial.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 10.06.2020 - 22:57

”Poziţia pe care o am ca ministru al transporturilor şi pe care am susţinut-o şi din calitatea de preşedinte al Comisiei transporturi este ca, în timpul sezonului estival, lucrările de întreţinere la sectoare de drum precum Autostrada Soarelui trebuie suspendate. Văd că managementul CNAIR a înţeles ce le-am cerut, ce le-au cerut toţi românii care doresc să ajungă repede şi în condiţii de siguranţă pe litoral. Astfel că mâine, mai devreme de termenul fixat, vor fi ridicate restricţiile de pe A2, iar la sfârşitul săptămânii traficul se va desfăşura aşa cum trebuie”, a declarat ministrul Lucian Bode, citat într-un comunicat de presă.

Reprezentanţii CNAIR, ai antreprenorilor ce execută lucrările pe A2 şi cei ai Poliţiei rutiere vor întreprinde toate demersurile legale, dar şi realizarea lucrărilor specifice pentru  marcajele rutiere, astfel încât traficul să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Reluarea traficului fără restricţii va avea loc de joi, de la ora 10.00.

În weekend-ul de Rusalii, traficul pe A2 a fost intens, circulându-se în coloană către litoral sau către Capitală.

Comentarii