Daniel Dragomir și lupta anevoioasă cu Statul Paralel și Justiția coruptă

Fostul ofițer SRI rememorează calvarul prin care a trecut el și familia sa de la declanșarea celebrului dosar Black Cube. "Denunturile si probele falsificate sunt in continuare folosite pentru a cere masuri preventive impotriva mea", spune Dragomir.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 14.09.2018 - 10:09

Acum doi ani, pe vremea asta, pe baza unor declaratii mincinoase date de doi denuntatori si pe baza unor probe falsificate, am devenit inamicul public numarul 1 – dosarul BlackCube. O operatiune in forta, derulata de zeci de politisti, trupe speciale si SRI-isti, sub directa coordonare a echipei Coldea – Kovesi – Horodniceanu.

 

Unde se afla Romania azi?

Coldea coordoneaza din umbra lovituri de stat, Kovesi conduce Parchetul General si joaca iarasi cu dosarele politice, DIICOT tace, ministrul justitiei sta si citeste de doua luni un memoriu de 30 de pagini cu ilegalitatile din dosarul BlackCube, politicienii plimba vorbe prin gura si vorbesc de protocoale si abuzuri ca si cum ar fi povesti din basme.

Dosarul vietii nu este nici azi trimis in judecata dupa doi ani si jumatate de la deschidere, laptopurile, tabletele si calculatoarele copiilor stau tot sub cheie in fisetele DIICOT, denunturile si probele falsificate sunt in continuare folosite pentru a cere masuri preventive impotriva mea.

 

Statul paralel si protocoalele au omorat oameni!

Cei care se amagesc ca lupta cu statul paralel se castiga prin negocieri subterane se inseala amarnic! Statul paralel si protocoalele au omorat oameni!

Nu voi abandona lupta. Am convocat forul de conducere al Romania 3.0 (mana de oameni curajosi care au ales calea adevarului) sa se reuneasca maine intr-o sedinta de urgenta.
Voi propune ca, incepand de maine, sa ne situam in opozitie fata de actuala Coalitie de guvernare, nu doar pe temele obisnuite (economie, social, suveranitate), dar si pe tema justitiei. Coalitia PSD – ALDE se dovedeste incapabila sa rezolve problemele milioanelor de romani abuzati, interceptati, filati si condamnati pe baza protocoalelor secrete.

Dupa sedinta de maine, vom face public un comunicat cu privire la situatia actuala din Romania neagra de azi.

 

Comentarii