Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă: Vom avea o şedinţă a Comitetului Executiv şi vom lua decizii în ceea ce priveşte remanierea

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, joi, că va exista o şedinţă a Comitetului Executiv al PSD în care se vor lua decizii legate de remaniere.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.05.2019 - 18:59

”Remanierea trebuie să aibă loc, avem trei miniştri interimari”, a spus Dăncilă, reiterând ideea că motivele invocate de Klaus Iohannis pentru respingerea miniştrilor ţin de ”oportunitate”.

Viorica Dăncilă a fost întrebat, joi, la Târgu Mureş, dacă va mai avea loc remanierea, având în vedere că Liviu Dragnea a spus că pentru el subiectul este deocamdată închis şi a precizat că decizia va fi luată într-o şedinţă a Comitetului Executiv al PSD.

”Am văzut răspunsul preşedintelui, un răspuns care arată că se referă doar la o oportunitate. Oportunitatea aparţine primului ministru. Mă aşteptam să fie probleme legate de legalitate, pentru că aşa trebuia să arate motivarea. Vom avea o şedinţă a Comitetului Executiv şi vom lua decizii în ceea ce priveşte remaniere. Remanierea trebuie să aibă loc, avem trei miniştri interimari”, a declarat Viorica Dăncilă.

Liviu Dragnea a declarat, joi, că pentru el subiectul remanierii este deocamdată închis. 

”Subiectul remanierii pentru mine e închis astăzi. Discutăm după alegeri", a spus Dragnea. 

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, premierului Viorica Dăncilă, trei scrisori în care motivează respingerea celor trei miniştri propuşi pentru Ministerul Justiţiei, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni şi Ministerul Fondurilor Europene. Şeful statului susţine că niciunul dintre cei trei candidaţi nu are experienţa necesară gestionării domeniului pentru care a fost propus.

Comentarii

loading...