Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă: UE va începe pe 1 septembrie alocarea fondurilor pentru calamităţile de anul trecut

Primul-ministru Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la Bacău, că Uniunea Europeană va începe la 1 septembrie să aloce fonduri pentru zonele calamitate anul trecut, regiunea de nord-est fiind singura din ţară care s-a încadrat în parametrii solicitaţi.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.07.2019 - 19:00

''Regiunea nord-est s-a încadrat în parametrii pentru accesarea fondurilor de solidaritate ale Uniunii Europene. La 1 septembrie, UE va începe să trimită fondurile pentru calamităţile din această regiune de anul trecut. Legat de calamităţile de anul acesta, am avut o discuţie cu ministrul Finanţelor Publice, încercăm să căutam cât mai multe soluţii. Am avut o proiecţie bugetară, dar nu ne-am aşteptat la calamităţi Trebuie să rezolvăm şi aceste lucruri, dar trebuie să facem o prioritizare, ca să răspundem tuturor regiunilor ţării'', a precizat Dăncilă.

Primul-ministru efectuează o vizită de două zile în judeţul Bacău alături de vicepremierul Mihai Fifor şi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Comentarii

loading...