22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDăncilă: Trebuie să ne asumăm toţi rezultatul la europarlamentare

Dăncilă: Trebuie să ne asumăm toţi rezultatul la europarlamentare

Dăncilă a declarat, marţi, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al partidului, că membrii PSD aveau posibilitatea de a-şi exprima opinia şi în mandatul lui Liviu Dragnea, dar nu au făcut-o.

“Eu cred că trebuie să ne asumăm toţi această vină pentru că aveam posibilitatea să ne spunem fiecare opinia şi atunci. Eu cred că trebuie să ne asumăm toţi rezultatul alegerilor europarlamentare. Am spus că o să facem o analiză astfel încât să nu mai repetăm aceste greşeli”, a adăugat liderul social-democrat.

Întrebată cum este PSD fără Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă a afirmat: “Nu este uşor. Un rezultat la europarlamentare care nu poate mulţumi PSD, preşedintele partidului arestat, deci nu este o situaţie… Este o situaţie dificilă, dar, ca de fiecare dată, PSD, în momentele sale grele, a dat dovadă de unitate şi putere de a merge mai departe”.

Ea a subliniat că o formaţiune politică nu trebuie etichetată după problemele avute în justiţie de unul dintre liderii săi.

“Aceste probleme trebuie să le deconteze persoana care are probleme cu justiţia. Nu trebuie să le decontăm toţi. Am văzut anumite etichete care s-au pus, am văzut anumite etichete legate de corupţie, legate de hoţi… Nu am nicio problemă. Nu am avut niciodată nicio problemă. De ce să fim judecaţi toţi? Cei care au probleme să şi le rezolve, dar eu cred că nu trebuie privit în ansamblu un partid ca fiind corupt sau care să aibă probleme de genul acesta”, a adăugat Viorica Dăncilă.

Cele mai citite

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...

Armata israeliană l-a eliminat pe comandantul regiunii de coastă al Hezbollah

Armata israeliană (IDF) a anunţat că l-a eliminat pe comandantul regiunii de coastă al Hezbollah în urma unui atac aerian efectuat marţi, relatează The...

”Dosarul Mineriada”: Klaus Iohannis cere urmărirea penală a lui Roman Petre și a lui Voiculescu Gelu-Voican

Roman Petre, în calitate de fost prim-ministru al Guvernului României, și Voiculescu Gelu-Voican, în calitate de fost viceprim-ministru al Guvernului României pot fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă