Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă: Schimburile comerciale româno-slovace au depăşit pragul de trei miliarde de euro

Prim-ministrul Viorica Dăncilă, care efectuează o vizită oficială în Republica Slovacă, a salutat depăşirea în premieră, la sfârşitul anului 2018, a pragului de trei miliarde de euro în cazul schimburilor comerciale româno-slovace.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 05.04.2019 - 14:25

Ea a susţinut o declaraţie de presă alături de prim-ministrul Republicii Slovace, Peter Pellegrini.

"Am relevat existenţa unor perspective reale de extindere şi adâncire a cooperării economice bilaterale, care, aşa cum a menţionat domnul prim-ministru, a atins deja un nivel semnificativ. În context, am salutat depăşirea în premieră, la sfârşitul anului 2018, a pragului de trei miliarde de euro, aferent schimburilor comerciale româno-slovace. Am insistat pentru impulsionarea cooperării sectoriale. Am semnalat disponibilitatea părţii române de a extinde cooperarea sau, după caz, a coopera cu partea slovacă în numeroase domenii, multe deja semnalate de către domnul prim-ministru. Mă refer la educaţie, energie, cultură, muncă şi justiţie socială, afaceri interne, dezvoltare regională şi administraţie publică, turism, respectiv protecţia mediului, sănătate şi agricultură", a spus prim-ministrul.

Comentarii

loading...