Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă, de Ziua Pompierilor: Sunteţi un scut stabil şi puternic pentru societatea civilă

Premierul Viorica Dăncilă evidenţiază, într-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Pompierilor, că aceştia reprezintă "un scut stabil şi puternic pentru societatea civilă", care prin acţiunile lor au reuşit să şteargă multe lacrimi şi să umple suflete de recunoştinţă.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.09.2019 - 11:10

"13 septembrie este un prilej de mândrie pentru că îi sărbătorim pe unii dintre cei mai apreciaţi şi îndrăgiţi angajaţi ai sistemului public: pompierii. Lumea, în general, dar şi România vremurilor noastre, se confruntă cu numeroase situaţii de urgenţă, iar dumneavoastră sunteţi mereu în mijlocul acţiunii, ca salvatori. În cei 171 de ani de existenţă instituţională, prin acţiunile dumneavoastră curajoase, aţi reuşit să ştergeţi multe lacrimi şi să umpleţi suflete de recunoştinţă. V-aţi luat angajamentul pentru un prezent stabil şi un viitor mai sigur, un angajament care ne pune pe noi ceilalţi la adăpost, în vremuri tulburi şi în situaţii neprevăzute. Sunteţi un scut stabil şi puternic pentru societatea civilă şi este nevoie de contribuţia fiecăruia dintre noi, pentru a vă putea întoarce mereu acasă, alături de cei dragi, în siguranţă şi nevătămaţi", afirmă Dăncilă în mesajul transmis, vineri, de Agerpres.

Premierul aminteşte că Guvernul este alături de pompieri, alocând resurse financiare necesare unei bune funcţionări a instituţiei şi face eforturi pentru asigurarea condiţiilor cât mai bune de pregătire, dotare şi echipare a acestora.

"Vă mulţumesc, dragi pompieri, pentru curajul, devotamentul şi profesionalismul de care daţi dovadă, pentru faptul că nu aţi obosit să ne salvaţi, să ne ocrotiţi şi să fiţi un exemplu de implicare civică. La mulţi ani!", îşi încheie Dăncilă mesajul.

Comentarii