Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: INQUAM PHOTOS

Dacian Cioloș: Monica Anisie ar trebui să plece de la Minister de urgență!

Dacian Cioloș, liderul PLUS, îi cere demisia Monicăi Anisie, ministrul Educației, din cauza bâlbâielilor administrative repetate la începutul noului an școlar.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 13.09.2020 - 11:39

Dacian Cioloș vrea ca Monica Anisie să plece de urgență din fruntea Ministerului Educației și Cercetării pentru ceea ce numește „haosul din preziua redeschiderii școlilor”, dar este convins că acest lucru nu se va întâmpla.

„Până ieri, cerea adeverinţe de la toţi elevii, astăzi doamna Anisie zice că nu mai e nevoie. Până ieri, era nevoie de «pepsiglas», azi nu mai trebuie. Până ieri, Guvernul anunţa tablete şi internet pentru toate şcolile, azi are doar pentru câteva. Doamna ministru al Educaţiei, Monica Anisie, ar trebui să plece de la minister de urgenţă, dar nu am nicio speranţă că se va întâmpla aşa ceva. Politicieni incompetenţi care cred că lumea se va prăbuşi fără ei se agaţă de scaune cu disperare. La educaţie este haos în preziua redeschiderii şcolilor.”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

El a făcut aluzie la episodul „pepsiglas”, termen folosit într-o emisiune TV de Monica Anisie atunci când s-a referit la pereți despărțitori de plexiglas în sălile de curs unde nu este posibilă amplasarea băncilor la distanțele minime impuse de regulile de prevenire a răspândirii noului coronavius.

Comentarii