Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cutremur produs în zona Vrancea

Un cutremut cu magnitudinea 2,9 grade pe scara Richter s-a produs în judeţul Vrancea, la 96 de kilometri adâncime, conform Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

15.11.2018 - 20:28

INCDFP a anunţat că un cutremur magnitudinea 2,9 grade pe scara Richter s-a produs în judeţul Vrancea, la ora 17.50. 

S3eismul s-a înregistrat la adâncimea de 96 e kilometri, în apropierea oraşelor Nehoiu (47km), Covasna (49km), Slănic-Moldova (50km), Odobeşti (51km), Oneşti (53km). 

Cel mai mare cutremur din acest an, de 5,8 magnitudine, a avut loc în 28 octombrie, în zona seismică Vrancea, fiind resimţit şi în Bucureşti.

 

Comentarii