FOTO: SMURD

Curățarea unei fântâni în Timiș s-a încheiat cu o tragedie: trei persoane au murit

Trei bărbați din Timiș au decedat după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon într-o fântână. Doi dintre ei, tată și fiu, au încercat să curețe fântâna, iar al treilea, un vecin, a coborât în puț să-i ajute după ce familia celor doi a constatat că aceștia nu mai răspund.

Mihai Cernea 0 comentarii

Actualizat: 07.08.2018 - 22:22

Trei persoane care se aflau inconştiente într-o fântână din localitatea Jupani, județul Timiș, au fost scoase afară de către salvatori şi, după efectuarea manevrelor de resuscitare, au fost declarate decedate, a informat mari seara purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Elena Megherea.

Este vorba de un tânăr de 25 de ani, de tatăl său de 54 de ani şi un vecin, de 36 de ani.

Conform poliţiştilor timişeni, primul care a intrat în fântână a fost tânărul de 25 de ani, apoi a intrat şi tatăl, pentru a-i duce o pompă. Când a văzut că cei doi nu mai răspund, un membru al familiei a chemat un vecin, care a intrat şi el în fântână şi nu a mai răspuns, informează Mediafax.

Martorii spuneau că primii doi bărbaţi au coborât în fântână pentru a o curăţa, însă s-au intoxicat cu monoxid de carbon şi au căzut în ea, la fel păţind şi vecinul care a sărit în ajutorul lor.

Potrivit Agerpres, poliţia a declanşat cercetările în acest caz. La locul intervenţiei au fost trimise două echipaje de la SMURD şi Ambulanţă şi 12 salvatori de la ISU, cu o autospecială de descarcerare şi două autospeciale de serviciu.

Comentarii