Cum au fost dezinformați jurnaliștii de la The Guardian de presa din România

Recent, publicația britanică The Guardian a retras afirmațiile cu privire la implicarea familiei Adamescu în scandalul scrisorii de la Giuliani.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.03.2019 - 22:19

"Am citat presa din România care a scris că fostul director al FBI, Louis Freeh, a fost angajat de familia Adamescu. După publicare, directorul general al Freeh Group International Solutions a declarat că nici Alexander Adamescu, nici Dan Adamescu nu au fost vreodată clienții firmei", se arată în erata de pe site-ul The Guardian.

Presa din țară a scris că Louis Freeh, fostul director al FBI, care a platit pentru ca Rudolf Giuliani sa semneze scrisoarea acuzatoare la adresa DNA, a fost avocatul lui Puiu Popoviciu, al miliardarului israelian Beny Steinmetz si al omului de afaceri Alexander Adamescu.

Alexander Adamescu a respins la acea vreme, într-un comunicat, orice legătură cu avocatul Louis Freeh, fost șef al FBI, și i-a averitzat pe toți cei care l-au asociat cu scandalul scrisorii de la fostul primar de New York, Rudolph Giuliani, că îi va acționa în judecată.

Comentarii