16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCum a promovat o femeie de 59 de ani examenul de Bacalaureat

Cum a promovat o femeie de 59 de ani examenul de Bacalaureat

Inspectorul şcolar general al ISJ Dâmboviţa, Ion Sorin, a declarat, pentru Mediafax, că Elena Duţu, cea mai în vârstă candidată la examenul de Bacalaureat din judeţul Dâmboviţa, a absolvit la frecvenţă redusă cursurile Liceului Tehnologic ”Constantin Brâncoveanu” din Târgovişte.

Femeia în vârstă de 59 de ani a obţinut 6,65 la Limba şi Literatura Română, 6,2 la Istorie şi 9,2 la Geografie, media generală fiind 7,35.

Elena Duţu a declarat, pentru Mediafax, că îi pare rău că nu a luat note mai mari. Femeia a învăţat ”printre picături”, în timp ce avea grijă şi de nepotul de 2 ani, dar şi de mama bolnavă.

“Mă simt bine. Îmi pare rău că nu am luat note mai mari. Nu am avut timp să învăţ. Nu am învăţat. Am fost cu mama la spital, am fost şi eu bolnavă, am fost şi cu soţul la miere, iar de la 1 iunie văd şi de nepoţelul de 2 ani. Am apucat să mă uit puţin peste Geografie”, a declarat Elena Duţu.

Întrebată ce vrea să facă mai departe, femeia a spus că vrea să devină voluntar, să ajute lumea.

“Vreau să fac mai departe ceva medical. Să fac voluntariat, în Kosovo, în Africa, să ajut lumea. Nu ştiu dacă merg la facultate, să văd cum mă simt”, a spus femeia.

Elena Duţu are trei copii, iar de cinci ani a ieşit la pensie. Spune că nu a apucat să termine liceul când era tânără pentru că s-a căsătorit.

Cele mai citite

Pensionarii primesc cadou de Paști de la Guvern. Vor primi banii în avans

Guvernul a adoptat în şedinţa de joi hotărârea care permite plata pensiilor înaintea sărbătorilor de Paşti, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, subliniind că demersul...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă