Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cu ocazia Centenarului Uniunea Elenă din România a donat două statui oraşului Ploieşti

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.12.2018 - 17:05

Două statui, una reprezentându-l pe Caragiale, cealaltă pe A.I. Cuza, au fost donate municipiului Ploieşti de către Uniunea Elenă din România, în prag de Centenar. Consiliul Local a decis ca statuia domnitorului să fie amplasată în faţa noului sediu al Primăriei, iar cea a scriitorului – în parcul din apropierea catedralei Sfântul Ioan Botezătorul.

"Este un gest impresionant al prietenilor greci. De fapt, este unul din multitudinea de gesturi minunate pe care Uniunea Elenă din România le-a făcut de-a lungul vremii pentru Ploieşti. Nu pot decât să le mulţumesc şi să îi asigur de respectul ploieştenilor", a declarat viceprimarul municipiului, Cristian Ganea.    

Comentarii

loading...