Crimă oribilă în Reșița! Făptășii, doi minori, au fost reținuți de polițiști

Doi adolescenţi din Reșița, cu vârstele de 16 şi 17 ani, au fost reţinuţi de poliţişti şi sunt anchetaţi pentru omor calificat, ei fiind acuzaţi că ar fi bătut un bărbat de 29 de ani, iar apoi i-au dat foc, victima murind carbonizată.

Share

Rl online 0 comentarii

16.06.2020 - 21:19

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, în comiterea faptei a fost implicat şi un băiat în vârstă de 12 ani, care i-a ajutat să transporte victima dintr-un loc unde aceasta fusese agresată, până într-un alt spaţiu, unde suspecţii principali i-ar fi dat foc.

Cadavrul victimei a fost găsit carbonizat în dimineaţa zilei de 15 iunie la un sălaş de pe strada Albăstrelelor, din Reşiţa.

În urma anchetei, procurorii au stabilit că bărbatul fusese bătut la o altă adresă din Reşiţa şi apoi a fost transportat pe malul râului Bârzava, unde a fost agresat din nou de aceleaşi persoane, fiind adus în stare de semiinconştienţă. Apoi, victima a fost transportată la un sălaş din spatele unui bloc de pe strada Albăstrelelor, agresată din nou iar ulterior i s-a dat foc, bărbatul decedând, se menţionează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pentru tinerii de 16 şi 17 ani, formulând o propunere de arestare preventivă pentru ambii suspecţi, ei fiind acuzaţi de comiterea infracţiunii de omor calificat.

Comentarii