13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiCrima de la Caracal. Se caută probe. În mașina suspectului s-ar fi...

Crima de la Caracal. Se caută probe. În mașina suspectului s-ar fi găsit un cercel

UPDATE 22.00: În mașina cu care Gheorghe Dincă a luat-o pe Alexandra de pe stradă s-ar fi găsit un cercel, au declarat persoane care participă la anchetă.

Anterior, anchetatorii au găsit în curtea casei lui Dincă un butoi metalic plin cu cenușă. Prin cernerea cenușei, au fost găsite în butoi bijuterii și oase calcinate, despre care se presupune că ar fi oase umane, precum și 21 de dinți.

Pentru a justifica această situație, Gheorghe Dincă a susținut că seara, după ora 21, a dat foc în curte unor haine ca să se protejeze de ţânţari, după care s-a culcat, iar a doua zi s-a trezit cu poliţiştii la uşă.

———————————————————————–

Oficiali din cadrul Poliţiei au declarat că se caută probe într-un lac din apropierea casei din Caracal a lui Gheorghe Dincă, despre care se presupune că a răpit-o și a ucis-o pe Alexandra.

Acțiunile de căutare din lac sunt efectuate de specialiști din cadrul ISU Olt, inclusiv de către scafandri.

Până în acest moment, nu a fost găsit corpul Alexandrei, deși casa lui Gheorghe Dincă a fost percheziționată de mai multe ori, începând de sâmbătă dimineață.

Polițiștii din Olt au intrat pentru prima oară în această locuință sâmbătă dimineață la ora 6, deși Alexandra sunase de trei ori la 112, în ziua de vineri, între orele 11 – 12. Cu alte cuvinte, polițiștii au intrat în locuința în care ar fi fost sechestrată Alexandra abia după 18 ore de la momentul în care fata a cerut ajutor.

În casa suspectului Gheorghe Dincă (66 de ani), polițiștii au găsit bijuterii și haine despre care se presupune că sunt ale Alexandrei. Gheorghe Dincă a fost reținut “sub aspectul săvârşirii în concurs a infracţiunilor de trafic de minori şi viol”.

Ancheta în acest caz este coordonată de DIICOT Craiova.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă