Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Creştere a frecvenţei zborurilor operate de pe Aeroportul Internaţional Craiova

Conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Dolj anunţă că numărul zborurilor operate de pe Aeroportul Internaţional Craiova (AIC) va creşte în perioada următoare cu o treime, după creşterea frecvenţei curselor către cinci destinaţii internaţionale.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 05.03.2019 - 14:30

Preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, a anunţat, marţi, că creşterea cea mai notabilă vizează cursele către Londra, aceasta fiind, de altfel, şi cea mai populară destinaţie cu care este conectată Craiova, conform datelor de trafic de anul trecut, când a contabilizat peste 120.000 de pasageri.

Astfel, compania Wizz Air va mări de la 6 la 9 frecvenţa săptămânală a zborurilor pe relaţia Craiova - Londra Luton, începând din 31 martie. Astfel, miercurea şi duminica vor fi operate două zboruri la/ de la Londra Luton pe zi, fiind adăugate noi curse seara, la ora 19.35, respectiv 21.25. Dimineaţa, zborurile vor fi efectuate la ora 6:20, respectiv 8:20.

De asemenea, frecvenţele de operare vor mai creşte pe următoarele rute: Craiova - Roma Ciampino şi retur: de la 2 la 3 zboruri/săptămână, în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, cu plecarea la ora 7:10 şi întoarcerea la ora 14:10; Craiova - Barcelona şi retur: de la 1 la 2 zboruri/săptămână, în zilele de luni şi vineri, cu plecarea la ora 19.50 şi întoarcerea la ora 22.25; Craiova - Madrid şi retur: de la 1 la 3 zboruri/săptămână (începând din 18 aprilie), în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, cu plecarea la ora 17.50 şi întoarcerea la ora 21.40; Craiova - Tel Aviv şi retur: de la 1 la 2 zboruri/săptămână, în zilele de luni şi vineri, cu plecarea la ora 6.10 şi întoarcerea la 9.45.

Zborurile pe celelalte rute vor fi operate astfel: Craiova - Milano Bergamo şi retur: 5 zboruri/săptămână, în zilele de luni, miercuri, joi, vineri şi duminică, având plecarea la ora 14.10 şi întoarcerea la ora 21.25; Craiova - Bologna şi retur: 2 zboruri/săptămână, în zilele de marţi şi sâmbătă, cu plecarea la ora 14.10 şi întoarcerea la ora 21.00; Craiova – Bruxelles Charleroi şi retur: 2 zboruri/săptămână, în zilele de miercuri şi duminică, având plecarea la ora 13.00 şi întoarcerea la ora 15.15; Craiova - Paris Beauvais şi retur: 2 zboruri/săptămână, în zilele de miercuri şi duminică, având plecarea la ora 6:10 şi întoarcerea la 8:35; Craiova - Köln şi retur: 2 zboruri/săptămână, în zilele de luni şi vineri, cu plecarea la ora 13:40 şi întoarcerea la ora 15:45.

Totodată, pe durata sezonului estival, vor fi operate curse charter către Antalya, puse la dispoziţie de compania Prestige Tours - Calypso Tour, în parteneriat cu Atlas Global, în fiecare zi de sâmbătă, în perioada 1 iunie - 14 septembrie (ultima plecare), precum şi de compania Christian Tour, având Blue Air ca partener, în fiecare zi de vineri, în perioada 14 iunie - 6 septembrie (ultima plecare).

Comentarii

loading...