Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cozi mari la Serviciul de Paşapoarte din Galaţi

Cozi mari se formează la Serviciul de Paşapoarte din Galaţi unde, zilnic, sute de gălăţeni vin pentru a obţine documentele de călătorie. Angajaţii Serviciului au decis să prelungească programul de lucru şi să lucreze în perioada minivacanţei de Sf.Maria.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.08.2018 - 13:43

Cel puţin trei sute de gălăţeni ajung zilnic la ghişeele Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Galaţi, numărul cerererilor fiind, practic, dublu. Este vorba, în special, despre cetăţenii stabiliţi în străinătate care au venit în România, în concediu.

„Luna august este de foc la Paşapoarte. Din fericire, până în prezent nu am avut cozi exagerat de mari deoarece a funcţionat cu succes programarea online. Le recomand cetăţenilor să folosească acest sistem, este eficient pentru ei şi pentru noi. Marţi am avut un vârf de 364 persoane, luni 330, oricum peste 300 zilnic, lucrăm la capacitate maximă. Problemele apar în cazul cetăţenilor care solicită paşapoarte temporare. Noua lege intrată în vigoare pe 20 iulie închide accesul la acest tip de paşapoarte şi le recomand să aibă paşaport în posesie chiar dacă nu este prevăzută o călătorie imediată, nu vor putea obţine paşaportul mai repede de două săptămâni.”, a declarat presei şeful Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Galaţi, Aurelian Păduraru.

Ca să facă faţă numărului mare de solicitări, Serviciul de Paşapoarte Galaţi lucrează lucrează la capacitate maximă, programul de lucru a fost prelungit, iar concediile salariaţilor au fost amânate pentru lunile următoare.

De asemenea, în curtea instituţiei a fost instalat un ghişeu unde pot fi depuse solicitările pentru eliberarea de paşapoarte în baza programărilor online.

„Toată lumea este la muncă pentru că trebuie să facem faţa solicitărilor. La Serviciul Paşapoarte sunt 19 angajaţi, ei îşi iau concediu în lunile iunie, iulie, septembrie, nu în august”, a precizat Aurelian Păduraru.

Aglomeraţie este şi la ghişeele de la Evidenţa Populaţiei şi la cele ale Serviciului Permise şi Înmatriculări Auto. De aceea, angajaţii celor două instituţii lucrează în perioada minivacanţei de Sf.Maria.

Comentarii

loading...