Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cozi de sute de camioane la PTF Giurgiu-Ruse

Aproximativ trei sute de mijloace de transport au aşteptat controlul de frontieră în noaptea de joi spre vineri, pe sensul de ieşire din ţară, informează ITPF Giurgiu.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.11.2018 - 12:09

"La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, pe sensul de ieşire din ţară s-au aflat la miezul nopţii aproximativ trei sute de mijloace de transport la controlul de frontieră. Numărul mare de autovehicule se datorează restricţiilor de trafic care au fost impuse pe teritoriul Bulgariei în data de 28 noiembrie şi faptului că se circulă în condiţii de iarnă", a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ITPF Giurgiu, Dănuţ Cazacu.

El spune că poliţiştii de frontieră români colaborează în permanenţă cu omologii lor bulgari în vederea fluidizării traficului şi micşorării timpilor de aşteptare astfel încât în această dimineaţă coada de tiruri s-a redus aproape la jumătate.

"În cursul acestei dimineţi la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu timpul de aşteptare pentru automarfare la ieşirea din ţară este de aproximativ 90 de minute, numărul mijloacelor de transport fiind de aproximativ 120. Totodată, menţionăm faptul că traficul pentru autoturisme şi mijloace de transport persoane se desfăşoară normal, fără a se înregistra timpi de aşteptare", a completat Dănuţ Cazacu.

În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu sunt deschise toate arterele de control şi este suplimentat personalul care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor, utilizându-se astfel întreaga capacitate a punctului de trecere a frontierei. Numai în ultimele 24 de ore poliţiştii de frontieră au verificat aproximativ 860 de camioane pe sensul de intrare şi 950 pe sensul de ieşire din ţară la PTF Giurgiu-Ruse.

În continuare circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar poliţiştii de frontieră români colaborează în permanenţă cu omologii lor bulgari în vederea fluidizării traficului şi reducerii timpilor de aşteptare.

Comentarii