Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Mediafaxfoto

Coronavirusul i-a picat la sală și traseu pe gălățeni

Prefectul de Galați face un apel disperat după ce Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Galaţi și-a suspendat activitatea din cauza suspiciunilor de coronavirus.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 16.07.2020 - 14:48

Toate activitățile de astăzi au fost sistate, nu s-au eliberat documente la ghișee, nu s-a lucrat cu publicul, nu au mai avut loc examinări auto, nici pentru proba teoretică și nici pentru proba practică pe traseu. Măsura a fost luată ca urmare a unei suspicuni de infectate cu noul coronavirus a cel puțin unuia dintre angajați.

Gabriel Avrămescu, prefectul de Galați, a făcut un apel disperat la cetățeni să respecte distanțarea socială și purtarea măștii de protecție, în condițiile în care la ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Galaţi este în permanență aglomerație.

”Fac un apel la maturitatea şi responsabilitatea tuturor cetăţenilor Judeţului Galaţi! Covid-19 nu este o glumă, iar luarea în derâdere a tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru nu ne salvează viaţa! Haideţi să lăsăm teoriile conspiraţiilor deoparte şi să vedem că realitatea este dură şi fără respectarea măsurilor de igienă şi siguranţă va fi aproape imposibil să facem faţă acestui inamic invizibil! Noi suntem la datorie şi facem tot ce este omeneşte posibil, dar avem nevoie de ajutorul tuturor cetăţenilor.”, a transmis Avrămescu.

Galați este unul dintre cele mai afectate județe din țară, cu un total de 1.415 cazuri de infectare cu Covid-19. Cel mai mare focar de coronavirus este la Spitalul Județean de Urgență Galați, cu 95 cadre medicale infectate.

Comentarii

loading...