19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiCoronavirusul atacă Ambasada României din Kazahstan și Consulatul din Cernăuți

Coronavirusul atacă Ambasada României din Kazahstan și Consulatul din Cernăuți

Ministerul Afacerilor Externe informează că un angajat din cadrul Ambasadei României la Nur-Sultan a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Starea de sănătate a acestuia este bună.

De asemenea, un angajat din cadrul Consulatului General al României la Cernăuți a fost testat pozitiv cu COVID-19. Și în acest caz starea de sănătate a persoanei infectate este bună.

MAE precizează că, până la acest moment, nu au fost identificate și alte cazuri de infectare cu COVID-19 în rândul angajaților din cadrul oficiului consular sau în cadrul misiunii diplomatice.

Atât în cazul misiunii diplomatice, cât și în cazul oficiului consular au fost dispuse măsurile care se impun în relația cu autoritățile din statul de reședință, respectiv măsuri de protecție pentru restul colectivelor și membrii de familie.

În acest context, activitatea celor două misiuni va fi adaptată pentru limitarea expunerii celorlalți membri ai misiunii, fiind întreprinse toate măsurile necesare de distanțare socială şi autoizolare impuse de această situație.

Cele mai citite

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă