Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Coronavirus. CJ Tulcea a cumpărat 35.000 de măşti medicale pentru un oraş din China

Consiliul Judeţean Tulcea a cumpărat 35.000 de măşti medicale, destinate protecţiei împotriva coronavirusului, în valoare de 200.000 de lei, pentru un oraş din China cu care este înfrăţit de mai bine de 20 de ani.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 21.02.2020 - 14:53

Consiliul Judeţean Tulcea a anunţat, vineri, printr-un comunicat de presă, că în urma încheierii acordului de parteneriat cu Crucea Roşie Română, Filiala Tulcea, prin care s-au alocat 200.000 de lei din bugetul Judeţului Tulcea, s-a reuşit achiziţionarea a peste 35.000 de măşti medicale, destinate protecţiei împotriva infecţiei cu coranavirus pentru populaţia din Suzhou.

Sursa citată menţionează că parteneriatul a fost aprobat prin hotărâre de Consiliul Judeţean, după ce municipalitatea Suzhou, cu care judeţul Tulcea are o relaţie de înfrăţire de mai bine de două decenii, a comunicat că activitatea economică şi administrativă a fost paralizată din cauza apariţiei cazurilor de infectare cu coronavirus, iar la nivel local este o adevărată penurie de măşti medicale.

Preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, a afirmat că îşi doreşte ca Suzhou să fie cât mai puţin afectată de problema cu care se confruntă China.

"Deşi Tulcea şi Suzhou sunt separate de o distanţă considerabilă, suntem alături de fraţii noştri chinezi şi ne exprimăm speranţa că municipalitatea soră va fi cât mai puţin afectată de problema medicală cu care se confruntă Republica Populară Chineză.

Având în vedere înalta calitate a serviciilor medicale furnizate în unităţile spitaliceşti din Suzhou, precum şi modul exemplar în care comunitatea chineză se mobilizează în situaţii critice, suntem convinşi că prin efortul conjugat al populaţiei şi autorităţilor publice, efectele negative vor fi limitate, până la dispariţia situaţiei de urgenţă”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, conform News.ro.

Comentarii

loading...