Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Copiii referendumului. Cătăniciu (ALDE): ”Revoltător”. Se cere intervenția unei instituții

ALDE solicită Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție să ia atitudine față de folosirea minorilor în clipul intitulat „Copiii referendumului".

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.10.2018 - 10:20

”În aceste zile este distribuit pe internet un videoclip revoltător, în care mai mulți copii sunt folosiți la filmarea unor scene violente, sub denumirea „Copiii referendumului", mesajul transmis fiind acela de boicotare a referendumului din 6 – 7 octombrie, scrie dcnews.ro.

Modul în care a fost realizat acest videoclip reușește să revolte și să dezvăluie gândirea bolnavă a celor care au fost în stare să folosească minori pentru transmiterea unui astfel de mesaj cu un impact atât de puternic, sugerând metode folosite de Inchiziție, care vor fi puse în practică după validarea referendumului și arată cât de jos pot ajunge cei care nu înțeleg dreptul la liberă exprimare. Referendumul este cel mai democratic mod de exprimare al unui popor liber, reprezentând expresia suveranității naționale a acestuia.

În mod greșit s-a ajuns într-un punct în care vedem că scindarea pe tema referendumului generează o serie de acțiuni care nu mai țin cont de rațiune și de bun simț. ALDE solicită Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție să ia atitudine față de folosirea minorilor în clipul intitulat „Copiii referendumului" ”, a transmis deputat Steluța Cătăniciu, vicepreședinte ALDE.

Comentarii

loading...