Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Consulatul General al României din Miami a fost deschis cetăţenilor români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă că, începând de luni, Consulatul General al României la Miami din Statele Unite ale Americii a fost deschis cetăţenilor români, solicitanţi de servicii consulare.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.10.2018 - 18:44

Potrivit MAE, deschiderea Consulatului General al României la Miami se circumscrie procesului complex de extindere a reţelei consulare a României, care include şi operaţionalizarea, în cel mai scurt timp, a Consulatelor Generale ale României la Manchester (Marea Britanie) şi la Stuttgart (Germania).

”Începând din data de 15 octombrie, oficiul consular de la Miami primeşte şi procesează cererile de servicii, asistenţă şi protecţie consulară formulate de către cetăţenii români din circumscripţia consulară formată din statele: Alabama, Florida, Louisiana, Georgia, Mississippi, Texas, insulele si teritoriile SUA din Oceanul Atlantic şi Marea Caraibilor (Puerto Rico şi Insulele Virgine Americane)”, au precizat, marţi, reprezentanţii MAE, într-un comunicat de presă.

Potrivit acestora, în următoarele săptămâni este programată şi o ceremonia oficială de inaugurare.

Coordonatele Consulatului General al României la Miami (SUA): 

Adresă: 1101 Brickell Avenue, suite N600, Miami, FL 33131
Telefoane informaţii consulare pentru cetăţenii români (Call Center - Bucureşti): 001.305.763.8714,  001.305.763.8874
Telefon urgenţă: 001.305.766.7249

Comentarii

loading...