Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Constructorii cer respectarea măsurilor prevăzute în Acordul semnat cu Guvernul României

Acordul semnat anul trecut de Guvernul României cu Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii reprezintă începutul unei strategii de revigorare a investiţiilor, iar măsurile prevăzute trebuie susţinute în continuare, afirmă reprezentanţii FPSC.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 15.09.2019 - 19:27

"Acordul semnat de Guvernul României cu federaţia noastră la sfârşitul anului trecut, prin care sectorul construcţiilor este declarat prioritar în economia românească pe următorii zece ani reprezintă începutul unei strategii de revigorare a investiţiilor. Rezultatele obţinute după aproape trei trimestre, măsurabile prin statistici, arată că măsurile prevăzute în Acord trebuie susţinute în continuare, cu implicare tripartită: guvern, patronat, sindicat", precizează aceştia într-un comunicat remis AGERPRES.

Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii, alături de partenerul sindical şi Casa Socială a Constructorilor au sărbătorit sâmbătă 14 septembrie, la Domeniul Ştirbey, Ziua Naţională a Constructorului - prima ediţie.

La eveniment au fost prezenţi şi viceprim-ministru Daniel Suciu - ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Oana Iacob - secretar de stat Ministerul Finanţelor Publice, Elena Solomonescu - secretar de stat Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale, Alexandru Potor - secretar de stat Ministerul Fondurilor Europene, Ionel Minea, secretar de stat Ministerul Transporturilor, Rodica Paraschiv - Comisia de transporturi şi infrastructură Camera Deputaţilor etc.

"Apreciem prezenţa reprezentanţilor Guvernului şi a Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (care reprezintă autoritatea de reglementare în
construcţii) în mijlocul constructorilor la prima lor sărbătoare ca o garanţie a creşterii demnităţii constructorului român şi a dezvoltării unei strategii durabile
a investiţiilor în România de mâine", au subliniat reprezentanţii FPSC.

Ziua Naţională a Constructorului a fost stabilită prin Legea 350/2018 la iniţiativa FPSC, cu sprijinul unui grup parlamentar susţinut de deputatul Roxana Mînzatu.

Comentarii

loading...